Babylon's Peak

 

 

 

Babylon's Peak is een privékelder gelegen op de hellingen van de Paardeberg tussen Malmesbury en Paarl. Vier generaties hebben hier hun kennis en passie voor het maken van wijn door de eeuwen heen doorgegeven. De huidige wijnmaker Stephan en zijn vader zetten deze traditie vandaag voort. De naam Babylon's Peak is afgeleid van de zeer hoge granieten piek op het landgoed, die bij de lokale bevolking bekend staat als 'De toren van Babylon'. Enkele van de hoogst gelegen wijngaarden in de regio Swartland zijn hier te vinden op ongeveer 700 meter boven zeeniveau.

Het Paardeberggebied wordt gekenmerkt door ontbonden granietbodems en een uniek terroir, die resulteren in een optimale bodemexpressie en fruitzuiverheid. Alle druiven die voor de wijnen worden gebruikt, worden zorgvuldig geselecteerd en behandeld voordat de wijn op traditionele wijze wordt gemaakt. Als privékelder heeft Babylon's Peak de mogelijkheid om alleen de beste kwaliteitswijnen te selecteren en bottelen.

 

Sorteer op

[WEBWINKELKEURWIDGET layout=new_default theme=dark color=#7B1111 show=yes view=slider amount=6 width=manual width_amount=185px height=250px interval=5000 language=nld]

Geschenkpakket

Blog

Welke wijn past bij welk gerechtMarco geeft advies!

De kerstdagen staan voor de deur. Tijd om samen te genieten van heerlijk eten. De juiste wijn zorgt ervoor dat de smaken van jouw gerechten nog beter uitkomen. Sta je in de keuken of wil je wijn meenemen voor de gastheer of gastvrouw? In deze blog lees je welke wijn je bij welk gerecht kunt serveren.

-lees verder-

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Wijnstreken

San Marzano

Wijngaard Bilderhof produceert haar bekroonde wijnen op het eiland van Dordrecht.

Klik op het logo voor meer:

 

 

 

 

© 2020 - 2022 Vino di Marco | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Om deze webwinkel te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.