Babylon's Peak

 

 

 

Babylon's Peak is een privékelder gelegen op de hellingen van de Paardeberg tussen Malmesbury en Paarl. Vier generaties hebben hier hun kennis en passie voor het maken van wijn door de eeuwen heen doorgegeven. De huidige wijnmaker Stephan en zijn vader zetten deze traditie vandaag voort. De naam Babylon's Peak is afgeleid van de zeer hoge granieten piek op het landgoed, die bij de lokale bevolking bekend staat als 'De toren van Babylon'. Enkele van de hoogst gelegen wijngaarden in de regio Swartland zijn hier te vinden op ongeveer 700 meter boven zeeniveau.

Het Paardeberggebied wordt gekenmerkt door ontbonden granietbodems en een uniek terroir, die resulteren in een optimale bodemexpressie en fruitzuiverheid. Alle druiven die voor de wijnen worden gebruikt, worden zorgvuldig geselecteerd en behandeld voordat de wijn op traditionele wijze wordt gemaakt. Als privékelder heeft Babylon's Peak de mogelijkheid om alleen de beste kwaliteitswijnen te selecteren en bottelen.

 

Sorteer op

[WEBWINKELKEURWIDGET layout=new_default theme=dark color=#7B1111 show=yes view=slider amount=6 width=manual width_amount=185px height=250px interval=5000 language=nld]

Vragen

Vragen?

Bent u op zoek naar een bepaalde wijn, heeft u meer flessen nodig dan op voorraad zijn, of heeft u een andere vraag?

Kijk dan op onze pagina met veel gestelde vragen, of stuur een mailtje met uw vraag naar info@vinodimarco.nl

Geschenkpakket

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Wijnstreken

Blog

 

Wijn uitkiezen voor je paasbrunch is een eitje met deze tips

De lente is in zicht: we kunnen straks weer genieten van heerlijke voorjaarswijnen in de lentezon. Ook tijdens de paasbrunch is een lichte, frisse wijn onmisbaar. Maar wat zijn nu eigenlijk voorjaarswijnen? En welke passen bij een paasbrunch?

-lees verder-

 

© 2020 - 2023 Vino di Marco | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Om deze webwinkel te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.