Welkom bij Vino di Marco, 

Vino di Marco verkoopt de lekkerste wijnen uit traditionele wijnlanden zoals Italië, Frankrijk, Spanje, Duitsland, maar ook van eigen bodem. Want ook in Nederland worden prima wijnen geproduceerd. Zo is Limburg dé wijnprovincie van Nederland!

In onze blogs adviseren we u onder andere over mogelijke wijn spijs combinaties, zodat de wijnen én het eten beter tot hun recht komen en u nog meer kunt genieten! Verder ontvangen abonnees op onze nieuwsbrief met regelmaat kortingscodes.

Vino di Marco staat garant voor een goede service, en wij dragen dan ook met trots het keurmerk van WebwinkelKeur wat onze betrouwbaarheid onderstreept.

 

 

Is de wijn een cadeau en laat u deze bij iemand anders bezorgen? Dan kunnen wij een kaartje bij de zending stoppen met daarop de door u gewenste tekst.  U kunt dit aangeven tijdens het afrekenen in het veld 'Opmerkingen'.

 

Een impressie van het evenement 'Wijnen en Deinen' op de Vita Nova in Amersfoort

 

 

U woont in Dordrecht en u wilt tijdens het afrekenen ook gebruik maken van een kortingscode?  Laat de kortingscode dan voorafgaan door 'DORDRECHT'.

 

 

 

 

 

[WEBWINKELKEURWIDGET layout=new_default theme=dark color=#7B1111 show=yes view=slider amount=6 width=manual width_amount=185px height=250px interval=5000 language=nld]

Vragen

Vragen?

Bent u op zoek naar een bepaalde wijn, heeft u meer flessen nodig dan op voorraad zijn, of heeft u een andere vraag?

Kijk dan op onze pagina met veel gestelde vragen, of stuur een mailtje met uw vraag naar info@vinodimarco.nl

Geschenkpakket

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Wijn en Spijs

17 september

all-inclusive

ALL-INCLUSIVE:

  • vrolijk welkom,
  • 10 proefglazen wijn,
  • enthousiaste toelichting wijnen,
  • 5 bijpassende gerechten,
  • gezelligheid en ontwikkeling

Kijk hier voor meer informatie en kaarten.

Wijnstreken

Blog

 

Deze wijnen zijn onmisbaar voor een geslaagde barbecue

De zon schijnt, het is vakantietijd en je nodigt vrienden of familie uit. De barbecue gaat aan en samen genieten jullie van een heerlijke zomeravond. Bij een barbecue komen er vaak zoveel verschillende smaken voorbij, dat het lastig lijkt om een goede wijn uit te zoeken die met veel van deze smaken samengaat. Om je te helpen deelt Marco in deze blog zijn favoriete wijnen voor bij de barbecue.

-lees verder-

© 2020 - 2023 Vino di Marco | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Om deze webwinkel te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.